Family in Dubai

Köpa ringar i Dubai

Att åka till Dubai för att handla sina förlovnings– och vigselringar blir bara mer och mer populärt. Varför då? Jo, det är så otroligt mycket billigare här. Hur gör man? Var skall man gå? Blir man lurad? Vad behöver man veta? Är det samma guld här som hemma? Frågorna är många och kanske känner man sig lite osäker på att ta steget. Det går 13 juvelbutiker på ett dussin i Dubai och alla har: ”Special price for you my friend”.

Först å främst så skadar det inte att vara en smula påläst: Varsågod, här bjuder jag på allt du behöver veta om:

Diamanter

Guld

Ädelstenar

Nästa steg är att fundera lite på vad man gillar och hur mycket man tycker känns rimligt att betala. Vilken typ av guld stämmer bäst på just dig? Ett tips är att tre diamanter på sammanlagt 1ct kostar mindre än en diamant på 1ct. Kan man tänka sig att gå ner i kvalité på diamanten för att man skall kunna köpa en som är större? Vill man ha ett färdigt smycke eller låta göra ett eget?

När man väl är i Dubai är det inte så dumt att titta runt och jämföra priser. Eller så njuter man av sin semester och låter mig göra jobbet! Tack vare gott samarbete med en mycket seriös butik kan jag erbjuda er Dubais bästa priser. Läs mer här.

Badring eller guldring? Vad vill du helst ha?