Family in Dubai

Har du ibland lust att gräva ner dig för att vädret bara är för trist i Sverige?Gör inte det! Åk till Dubai i stället! Här har vi sol och värme varje dag och många fina stränder.

Vill du ha sällskap på stranden eller vill du


vara ensam?


Bada och sola brukar stå högt på önskelistan över aktiviteter när våra gråbleka och soltörstande svenska vänner dyker upp. Alla de stora fina hotellen som ligger längs kusten erbjuder dagspass. Det innebär att man får tillgång till deras faciliteter som t ex pool, strand, gym och barnklubbar. Priset ligger runt 400:-/person för en hel dag.  Vi har även allmänna badstränder som är fina. Det är bara att åka dit och bygga sandslott och bada precis som hemma. På de allmänna badplatserna finns det inga badvakter, därför bör barnen hållas under extra uppsikt. Undervattensströmmarna kan ibland vara kraftiga.     

Vid Hilton Hotell i Marinan, JBW finns det en allmän stor och bred strand där man kan köra ner med bilen. Inga faciliteter men trevligt ändå och gott om parkeringsplatser. I närheten av Burj Al Arab och jämte Jumeirah Beach hotell, på höger finns också en allmän strand. Här är det mycket folk på helgerna. Om man är pigg på surfing så är det här Dubai Surfing Club håller till.

Vill man ha lite fler bekvämligheter (som dusch och omklädningsrum) så välj Jumeriah Beach Park.   

Inom de olika villaområdena finns det fina poolanläggningar och även gym. 


Vamos a la playa...